tirsdag den 6. december 2011

Scorereplikker Vs Alfahanen

Scorereplikker kan ødelægge din indre alphahan.

Når du tænker i scorereplikker, så husk at en alfahan er ikke bange for at sige sin mening. Han svarer ikke pigerne med scorereplikker, han er ikke bange for at sige nogen imod. Hvis han har lyst til at sige noget, så siger han det og det er en rigtig god lektie, når du vil benytte dig af scorereplikker. Men hvordan leverer han scorereplikken?

Med bas: Mange mænd ved godt, at en dyb, rungende stemme med masser af bas, er det mest sexede hos en mand og en fantastisk måde at levere en scorereplik. Hvad ikke helt så mange ved, er at de fleste mænd faktisk har en dyb rungende basstemme. Man skal blot lære at bruge den. Der vil være en række øvelser til dette sidst i kapitlet. Hvis en kvinde har en lys, melodisk stemme, kan du næsten ikke lade være med at smile og blive hemmeligt tiltrukket af hende.

Du identificerer det som et feminint træk. På samme måde er det et maskulint træk ved en mand, at hans stemme giver brummende genlyd i hele lokalet. Selve lyden og den lave frekvens har en pirrende, kildende effekt, lige som hvis du står for tæt på en højtaler med meget bas. Din stemme vil bogstaveligt talt gå lige i trussen på hende, så benyt dig endelig af din basstemme, når du levere din scorereplik.

Med selvsikkerhed: Det giver sig selv. Du bliver nødt til at være 100% sikker på, at du mener, når du levere en scorereplik. Dette vil helt automatisk bevirke din stemme og din tonalitet. Som det er blevet nævnt før, så er kvinder eksperter i at læse disse små detaljer. Hvis hun afbryder dig i noget, kan din stemmeføring ikke ændre sig. Vær afslappet og lad dig aldrig slå ud af noget. Det vil afspejle sig i din stemme helt af sig selv så brug kun en scorereplik, du ved du kan stå inde for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar