tirsdag den 27. december 2011

Find en kæreste

Find en kæreste med coaching fra Adam Braff førende coach indenfor scorekurser. Prøv et scorekursus, der til tid og evighed vil forandre din verden.
Har du problemer med kærlighedslivet og forgæves forsøgt at komme i kontakt med det modsatte køn uden større held, så er der masser af hjælp at hente med et scorekursus med Danmarks bedste scorecoach Adam Braff.
Find en kæreste med ekspertviden fra den bedste coach på markedet. En smuk forening af teori og praksis gør et scorekursus hos Adam Braff og hans helt team af coaches helt perfekt. Find en kæreste med de helt rette råd i kommunikation, kropssprog, mentale redskaber og tonalitet.
Find en kæreste med selvtillid. Det er omdrejningspunktet i temaet ”Den Kongruente Mand” hos Adam Braff og hans team. Her handler det om at finde de bedste kvaliteter frem og styrke dem. Din selvtillid skal skinne indefra og ud.
Et scorekursus hos Adam Braff lærer dig alt om at finde frem til den fremgangsmåde, hvor du kan vise alle dine bedste sider på din helt egen måde. Find en kæreste ved at være den bedste du overhovedet kan være – med selvtilliden i topform. Find en kæreste der vil elske dig præcis for den du er.
Adam Braff tilbyder det perfekte scorekursus , der introducerer dig for NLP (neurolinguistisk programmering) – en måde, hvorpå du lettere kan nå dine mål med forskellige mentale redskaber.
Find en kæreste rette forståelse for vigtigheden af din måde at kommunikere på, din tonalitet og personlige fremtræden. Helt elementære ting, som Adam Braff vil vise dig med en blanding af teori og praksis.
Prøv et scorekursus, der til tid og evighed vil forandre din verden. Et scorekursus, hvor du pludselig vil anskue verden på en anden måde. Se muligheder. Få selvtillid. Adam Braff viser dig vejen. Find en kæreste hurtigere end du tror med et scorekursus med Adam Braff.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar