tirsdag den 6. december 2011

Lær at score om dagen med scorekursus

Når du er ude for, at lær at score og du har fået skabt kontakten, så lad være med at snakke om din bil, dit cv, hvor mange armbøjninger du kan tage, og hvorfor du ikke kan li’ din mor. Disse ting vil under ingen omstændigheder, hjælpe dig med at lær at score pigere. Det noget vi mænd er gode til, vi tror at desto mere Adonis (Græsk skønhedsgud) vi er over for hende, desto mere vil hun have os. Sådan ligger landet bare ikke, det et kæmpe turn off for en tøs og sidde og høre om dig i to stive timer.

Så når nu du vil lær at score, så er det vigtigt du ved, at der skal være plads til jer begge to, faktisk kan det hjælpe, hvis du ser hende som en dansepartner. Du skal holde øje med hvor hun er hele tiden, og være opmærksom på hendes bevægelser. Du skal dog også huske du er manden, og kvinder elsker en mand der kan lede og tage beslutninger. Det er et de vigtigste råd, du kan tage til dig, når du skal lær at score.
For at hjælpe dig med, at lær at score, er der her lidt hjælp til, hvad du kan snakke om med en fremmed tøs. Så læs listen over gode emner her og prøv selv at byg videre på materialet:

- Mad (Livsstil)

- Rejser (Eventyr) tips: lær at score på din næste ferie på scorekursus med www.adambraff.dk

- Oplevelser (Appetit på livet)

- Stjernetegn (Anderledes samtale end bare vejret)

- Bøger (Interesser der altid kan perspektiveres igennem bøger)

- Indretning (Bo ordentligt)

- Sport (Sundhed og velvære)

- Synske Mennesker (Mystik)

- Psykologi (Kommunikere emotionelt) tips: Lær at score med e-bøger fra www.adambraff.dk, her finder du en masse psykologiske enmer

- Generelt det du har en passion for (Hvad du føler vil hun også føle)
Alle de ting går vi også i dybden med på scorekurser fra adambraff.dk, hvor du kan lær at score pigere, med eller uden scorereplikker. Hvis du prøver dig frem flere gange vil det komme mere naturligt for dig og samtalen vil køre meget mere flydende og snart vil du lær at score.

For at opsummere, hvad der skal til for at lær at score:
- Du skal øve dig for at blive bedre og lær at score, ligesom man øver sig for at blive god til alt andet.

- Du skal afskaffe din frygten for en afvisning, hvis du skal lær at score piger! Dette lære du hurtigst på scorekurser fra adambraff.dk

- Skaf dig af med de dårlige undskyldninger, de står kun i vejen for 
dig, når det kommer til at lær at score pigere

- Forbered nogle scorereplikker hjemmefra, så du ikke tænker for over hvad du skal sige, tip: Der en masse scorereplikker på i bogen lær at score i byen

- Lad være med at snakke om dig selv konstant og hele tiden, der skal også være plads til kvinden, ellers gider hun dig ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar