tirsdag den 6. december 2011

Score Piger uden gevær

Efteråret nærmer sig, og jægeren begynder så småt sine forberedelser til den kommende jagtsæson, lidt ligesom du forbereder dig på, at gå ud og score piger. Han tager sit gevær ned fra krogen i stuen og pudser det. Han finder sin frakke, sin hat og sine støvler frem fra skabet, og han går ud og køber nye hagl, så han kan nedlægge årets første bytte ”score piger”. Ikke helt den samme fremgangsmåde, du skal benytte når du skal score piger, men du bør dog gøre dig nogle overvejelser om dit valg af tøj, når du skal score piger.
Køb e-bogen Scor I Byen her.

Som i enhver anden sportsgren, eller som når man skal ud og score piger, gælder det for jægeren, at han må følge nogle overordnede regler og retningslinjer for at score piger. Først må han gå på indkøb for at kunne falde i et med omgivelserne på jagtmarken. Derefter må han tage scorekursus i at score piger for at erhverve sig et jagttegn, men det vigtigste er dog - trods alt - geværet.

I selve jagten er han dog helt overladt til sig selv og sine evner, præcis som du er, når du er ude og score piger. Han må selv udvikle den mest lukrative strategi for at kunne nå tilstrækkeligt tæt på sit bytte til at kunne nedlægge det. Og hvordan gøres det?

Der er mange aspekter, han må tage op til overvejelse, ligesom du bør gøre, når du skal score piger; hvordan ser jagtmarken ud? Hvilke forhindringer kan han støde på – og hvilke kan han komme til at lægge for sig selv? Hvordan bevæger hans bytte sig, hvad er dets næste træk, og lægger det mærke til ham og hans bøsse? En afgørende faktor er også, om han formår at slå til på helt rette tid og sted, ligesom når man skal score piger.
Timing betyder alt for en jæger, og det gælder også for den mand, der er på jagt efter at score piger.

Det gælder også for manden, når han skal ud og score piger, at han må forberede sig som jægeren. Vælge sin påklædning med omtanke, vurdere sine omgivelser og chancer, aflæse sit kvindelige bytte for at kunne handle mest fordelagtigt, ellers bliver det svært at score piger.

Men sammenligningen stopper der, hvor manden tror, at han skal nedlægge sit bytte i ét hug. Hvis du vil mere end et one-night-stand, må du lægge geværet og hatten på hylden og erkende, at selvom du er på jagt, må du ikke jage dit bytte, for så kan du ikke score piger.

Måske kender du det klassiske billede af en hulemand, der jager sin kone med en kølle. Og så husker du måske også, at han aldrig score piger. Der er en grund til, at hun løber i den modsatte retning. En kvinde, der føler sig jaget har ikke lyst til at danne par med sin forfølger.

Mange mænd har den forestilling, at de score piger ved at jage dem. Det er maskulint, og det vækker noget instinktivt i begge parter, så kvinden bliver tiltrukket og lader sig fange. Men det sker yderst sjældent og er ikke den fremgangsmåde, jeg vil foreslå dig, når du vil score piger. Faktisk er det bevist, at i ca. 95% af jagtsessionerne taber manden. Det handler nemlig om at tiltrække kvinden i stedet for at jage hende. Som hulemandsbilledet er bevis på, skubber jagten hende blot længere væk.

score piger med flere dating tips fra e-bogen Scor i Byen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar