tirsdag den 27. december 2011

Flirting SMS

Er du typen, der konstant sender flirte sms til pigerne for at forsøge at score, men gang på gang må se dig slået af konkurrenter, så er der uden tvivl hjælp at hente hos AdamBraff.dk
Du har forsøgt at score med smil. Du har forsøgt at score med online dating . Du har forsøgt at score på

diskotek. Efter utallige nederlag har du kastet dig over flirte sms, men er igen stødt på et område, hvor dine chancer for at score synes uendeligt små.
En flirte sms kan gå begge vejen og kender du intet til dating, online dating , kropssprog og hvad pigerne vil have, så kommer du ingen vegne. Hvis du skal score kan du ligeså godt lære fra de bedste.
AdamBraff.dk og teamet af scorecoaches praktiserer undervisning af dating, online dating, flirte sms , kropssprog , rette mentalitet i form af NLP og meget mere. Uanset om det gælder det at score på gaden, online dating eller en simpel flirte sms er der grundregler som enhver håbefuld mand bør kende.
Hvad tænder pigerne på? Hvordan skal du opføre dig? Dit kropssprog ? Din mentalitet? Din fysiske fremtræden eller det du siger og skriver. En flirte sms bliver ikke taget alvorlig, hvis du ikke udstråler din indre alfahan. En flirte sms bliver ikke taget alvorlig af hende, hvis din selvtillid hænger i laser.
Når det gælder det at score kan du med online dating og flirte sms gemme dig bag en facade. Du kan med online dating og flirte sms let komme til at udgive dig for noget du ikke er, da I ikke står face-to-face, hvor du måske bliver usikker.
Har din online dating eller din flirte sms lagt op til en selvsikker og cool fyr, men hun i virkeligheden bliver mødt in real life af mr. usikker, så falder interessen betydeligt. Kvinder vil have kongruente mænd. Mænd, der ikke udgiver sig for andet end det de er. 
De vil have mænd, der oser af selvtillid på en cool måde.

Med et scorekursus fra AdamBraff.dk vil du finde din indre alfahan frem. Du vil styrke dine kompetencer og finde din selvtillid frem. Ved at arbejde med mentale strategier, NLP og en blanding af teori og praksis vil AdamBraff.dk og det dygtige team af score-coaches vise dig vejen til en bedre flirte sms, online dating og det at score generelt – til en kommunikation med pigerne, der giver dem lyst til mere. Snyd ikke dig selv for eksperthjælp.
Snyd ikke dig selv for det ultimative kursus i at score – uanset om det gælder flirte sms eller in real life. AdamBraff.dk vil helt sikkert hjælpe dig i mål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar