tirsdag den 6. december 2011

Score piger - Kropssprog

Hvordan er din kropssprog når du sidder? Du sidder måske foroverbøjet og læser på din computerskærm? Ret ryggen, læn dig tilbage og vær afslappet; så er du allerede på vej til at få et bedre kropssprog. Du behøver ikke at tage en scorekursus hos http://adambraff.dk/ for at lære dette.

Her er et par råd konkrete råd til, hvordan du får et stærkt kropssprog, der hjælper dig med at score piger uden latterlige scorereplikker:

1. Vær målrettet. Når du går, så gå som om du ved præcis, hvor du skal hen, og hvorfor du går derhen. En alfahan bestemmer sig for en ting og går direkte efter den. Han tænker ikke: ”Har jeg egentlig lyst til at gå derind?”, mens han er på vej ind på en bar. Han stopper op, når han ser stedet og ved med det samme, hvad han vil. Få tvivlen ud af hovedet, i hvert fald inden du begynder at gå. Spørg også dig selv, hvorfor du går derind. Det hjælper, at kende sit formål.

At være målrettet handler om først og fremmest at kende sit formål. I stedet for konstant at være i bevægelse, stop hellere op et enkelt sekund og tænk: ”Hvor går jeg hen og hvorfor?”. Går jeg ind på baren for at få en drink i baren? Og hvilken drink? Går jeg derind, fordi det ligner et sted med flinke mennesker, som jeg vil snakke med? Går jeg derind for at mødes med nogle venner? Vil jeg lede efter dem ved bordene eller stående på gulvet?

Prøv at visualisere, hvad du helt konkret går efter, og begynd først derefter at gå. Det betyder ikke, at du ikke må ændre mål, hvis en sød pige smiler til dig, men lad være med at blive i tvivl om du vil fortsætte mod dine venner eller hende. Det vil være meget tydeligt på dit kropssprog, hvis du ikke med det samme tager en beslutning. Husk at en alfahan altid ved, hvad han vil have hvert eneste sekund af sit liv. (Rundregnet)

2. Smil. Fyre der ikke smiler, får ikke sex - De ved ikke hvordan man score pigere. Så enkelt er det. Fysisk kontakt med det modsatte køn er noget af det, der gør os mest lykkelige. Hvis du ikke smiler, kan du hurtigt virke som et bittert menneske, og det er simpelthen ikke særligt charmerende. Et smil kommunikerer alle de rigtige ting. Og du smiler ikke, fordi du skal score kvinder med dine flotte tænder. Selv mænd med gigantisk overbid eller skæve tænder er mere attraktive, når de smiler. Så der er ingen undskyldning! Smilet er en kæmpe faktor. Hvis du normalt aldrig smiler, kan du muligvis få resultater bare ved at begynde at smile mere. Især i byen er smilet alfa omega. Det er ikke smilet, der tænder kvinden, men i byen kan det hjælpe til at gøre hende interesseret i dit selskab. Folk går først og fremmest i byen for at have det sjovt.

Hvis du smiler mere end andre, vil folk naturligt drages mod dig, fordi de øjeblikkeligt regner med, at du er den, der har mest sjov at byde på. Der er en del kvinder, der ikke automatisk har det sjovt, når de er i byen. Hvis
du virker, som en der er sjov at være sammen med, behøver du slet ikke tage kontakt til kvinderne. De vil automatisk holde sig i nærheden af dig.

3. Hold hovedet højt. Men ikke med næsen i sky! Du skal holde halsen lige og hovedet oppe uden at det virker karikeret. Mange mænd har tendens til at holde hovedet fremad, og ikke oppe. Med hovedet oppe vil du simpelthen fremstå stærkere og mere modig. For det første viser du, at du har energi og ikke lader din krop falde sammen. For det andet viser du, at du ikke er bange for at få opmærksomhed. Du undskylder ikke for din eksistens. Du vil godt have at folk ser dit ansigt, og dit smil.

4. Vær afslappet. Læn dig tilbage og vær afslappet. Lige meget om du står op eller sidder ned, er det altid bedst at være i den mest afslappede stilling, du kan. Hvis du er afslappet i dit kropssprog virker du selvsikker. Kvinder og mænd for den sags skyld, vil hellere snakke med en der virker afslappet. Det er svært at åbne op for en person, der har et anspændt kropssprog. Hvis du bider negle, skifter vægt eller kigger frem og tilbage hele tiden, vil du virke nervøs, og de fleste vil være mere påpasselige med, hvad de siger til dig. Og jo mere påpasselige andre folk føler, de behøver være over for dig, jo mere vil de undgå dit selskab.

5. Hold øjenkontakt. Øjnene er sjælens spejl. Sådan siges det i hvert fald. Pointen er, at øjnene spiller en stor rolle i din subkommunikation. Man har jo hørt historierne om mænd, der har scoret kvinder blot ved at kaste dem et blik. Det er ikke derfor, du skal holde øjenkontakten. Der er ingen scoringsgaranti. Men øjnene er en kraftfuld medspiller. Når du kigger en person i øjnene, viser du, at du ikke er bange for mennesker. Hvis du kigger på en

gruppe mennesker, og en af dem pludselig kigger dig i øjnene, får du med det samme lyst til at vende hovedet væk. Det er noget af det dummeste, du kan gøre. Det ligger muligvis uden for din comfort zone, men det er utroligt vigtigt, at du tør kigge folk i øjnene. Den letteste måde at træne dig selv, er ved at søge øjenkontakt hos alle du støder på. Hvis en af dine venner siger: ”Hey, tjek lige hende brunetten ved bordet bag dig”, vend dig om med det samme og kig direkte på hende og få øjenkontakt. Du er alfa - din ven siger, at du skal se hende - du får lyst til at se hende - du er ikke bange for, at hun ser, at du kigger på hende - og du er ikke bange for øjenkontakt.

Et af de vigtigste områder af din subkommunikation er dit kropssprog. Står du med armene over kors kommunikerer du en ting; står du med hænderne i lommen, kommunikerer du noget andet. Så simpelt er det. Nu gælder det bare om at finde frem til de ting, der kommunikerer det helt rigtige, så du kan score pigere uden latterlige scorereplikker.

Først og fremmest er en alfahan aldrig bange. Han møder verden med oprejst pande og frygter aldrig udfordringer og konfrontationer. Dette afspejler sig naturligvis i hans kropssprog. Øv dig i at ændre din tankegang, så du simpelthen er mindre bange og nervøs. Du synes måske at bange, er et lidt voldsomt ord. Du er selvfølgelig ikke bange, når du går på gaden, men du er højst sandsynligt ikke 100% tilpas. Det betyder, at du er bange for en afvisning.

Du er en lille smule bange for at falde og lande i en stor lort lige foran en stor gruppe fnisende piger. Derfor går du måske og kigger mere på jorden og virker mere forsigtig. Eller du er måske en lille smule utilpas ved at en hjemløs tager fat i dig for at tigge penge. Du går derfor langs modsatte husmur og kryber dig en anelse sammen. Det er ikke sikkert du selv tænker over det, men det er tydeligt på en mands kropssprog, når han ikke er 100% behageligt tilpas og afslappet. Det er netop denne type frygt og nervøsitet, der afspejler sig i dit kropssprog.

Kom på scorekursus med mig ooog lær at score pigere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar