tirsdag den 6. december 2011

Scorekursus og score-coaches

På det helt konkrete plan har vi allerede berørt strategierne lidt, som vi også vil snakke om på vores scorekursus. Du må ikke læne dig fremad for at kysse hende efter et kvarters samtale – heller ikke selvom i er fulde, og du egentlig synes, at det går ret godt! På vores scorekursus lære du dette. Igen noget vi kigger nærmere på, hvis du deltager i et scorekursus

På vores score kursus lektioner du også , at du omvendt ikke behøver at vente for længe , så hun tror måske du bare vil være venner med hende, og et venskab kan være svært at udvikle sig til et højere niveau , mere ved vores score coaches.

Du kan godt tåle at vente – og det vil virke mere tiltrækkende på hende, men igen noget vi går meget mere i dybden med, på vores scorekursus.

Det kan godt være, at hun er gudeskøn, men du må lære at lade være med at fokusere på hendes udseende, når du taler med hende. For det er først og fremmest på det følelsesmæssige plan, at I skal finde hinanden, hvilket kan være svært for en mand at lære, men vi kan med sikkerhed hjælpe dig på vores scorekursus.
Noget vi også snakker om, på vores scorekursus, er at smukke kvinder ofte har erfaret, at mænd bare vil score dem, fordi de er smukke, og at mændene så er ligeglade med, hvad der findes inde bagved.

Derfor gør vi meget ud af, at undervise dig i på vores scorekursus, at du vinder mange point ved at vise en smuk kvinde, at du er interesseret i, hvad hun er inde bag det smukke ydre, og at du kan abstrahere fra hendes kavalergang, de bløde læber og de dybe øjne.

De er mennesker som alle andre, og lige meget hvor skøn hun er, er der er ingen grund til at tro, at du er mindre værd end hende. Frygt, som er noget vi bruger meget tid med, på vores scorekursus, er noget der stopper mange mænd i at nå deres drømme.

Hvis du frygter at tilnærme dig en kvinde, der f.eks. får på den anden side af gaden, har du allerede passeret chancen, fordi du ikke turde sige ’hej’. Men hvis (eller når!) du kan overvinde denne frygt, og du aldrig lader dig stoppe af den, kan du overvinde stort set eller dine tidligere problemer. Her kan det være en kæmpe fordel, at tage et scorekursus, til at hjælpe dig med at overvinde frygten.
Lær at score piger på vores scorekursus hos www.adambraff.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar