onsdag den 9. november 2011

pick up artist - På vej til diskoteket

Den ene gør alt forkert i forhold til at tiltrække kvinder, som ikke er en pick up artist . Ham kalder vi en chump. Den anden gør alt det rigtige, som er en pick up artist . Og han er selvfølgelig en champ, eller en pick up artist = Pua . De gør begge deres entre på hver deres diskotek et sted i byen. Den ene gut, vores "ikke" pick up artist , kommer ind ad døren. Han er alene, går foroverbøjet med forsigtige skridt, stik imod hvad en rigtig pick up artist bør gøre.
Folk lader som ingenting, når de ser ham. Han snubler over dørtrinnet, kigger nervøst rundt, undgår øjenkontakt og skynder sig op i baren og begynder at rode med sin jakke for at finde penge til at købe sin første af mange drinks.

Folk i baren flytter sig lidt fra ham, griner lidt og snakker videre. Da han skal til at bestille, kan bartenderen knap høre, hvad han siger. Forestil dig så verdens mest cool fyr, en ægte pick up artist , vores super fly Champ. Allerede inden han kommer ind i rummet, kan man mærke hans tilstedeværelse.

Alle vender sig, da døren går op, og ind ad døren træder en gut med et kæmpe smil og en ubeskrivelig energi. Han har en rank holdning og går langsomt, men målrettet gennem lokalet.

Under hver arm har han en lækker tøs, som griner af hans jokes og tydeligvis nyder hans selskab. Efter Champen kommer hans venner ind. De kender ham alle sammen og kigger instinktivt hen mod ham, når der skal ske noget. Fyren kommer ind, stiller sig i baren med sine damer og venner rundt om sig, og hilser højlydt på bartenderen.

Han køber en omgang til drengene og vender sig rundt fyldt med selvtillid, og han smiler ud i lokalet.? Hvis du har bare lidt forestillingsevne, og en nogenlunde normal dømmekraft, ville du nok gætte på, at kvinderne på diskoteket ville vælge fyr nummer to, Champen eller som vi kalder ham " pick up artist ", når de skulle afgøre hvor de skal vågne op næste morgen, så det er ham du skal forsøge, at efterligne, når du vil gøre dig selv til en pick up artist - der score piger
Så hvad er det så, som gør ham øjeblikkelig tiltrækkende for kvinderne? Og her er det vigtigt at huske, at intet er blevet sagt om deres udseender.

Vores pick up artist = Pua benytter sig blot af disse karaktertræk, som gør ham til en bona fide pick up artist: 9 karaktertræk der gør dig uimodståelig
Champen / pick up artist er:

• Alfa. Det vil sige lederen af gruppen. Folk omkring ham søger hans anerkendelse og opmærksomhed. I enhver given situation hvor der er to mennesker til stede, vil der altid være én som er den mest dominerende. Han er alfahannen og alfahanner er altid den bedste pick up artist = Pua .

• Udvalgt på forhånd af andre kvinder, nemlig de to veninder under armen. I fremmedes pigers øjne begærer andre kvinder ham, og derfor er han interessant. Det sparker til en urgammel jalousi-trigger; at vi alle vil have det vi ikke kan få.

• Ligeglad med, hvad folk siger, gør eller tænker. Når man er alfa lader man sig ikke kue af noget. Livet er en film, og du er hovedpersonen. Alle andre er bare co-stars og statister.

• Har åbenlys selvtillid. Han ved, at han er the shit og det kan ses på hans attitude. Han stoler på at det han gør er rigtigt, uanset udfaldet.

• Smiler. Ikke falsk, men fordi han reelt har det rigtig sjovt. Verden er hans legeplads og han venter bare på at den fodrer ham med nye oplevelser. Når du går ind i et lokale, prøv så at tænk på et tidspunkt hvor du var flad af grin. Tænk over hvad der blev sagt og hvorfor du grinte. Du vil højst sandsynligt smile bare af tanken, og det kan folk se.

• Taler højt og tydeligt. en pick up artist = Pua er ikke bange for at sige sin mening ud i det blå, og han er slet ikke bange for at være uenig med folk, især ikke piger.

• Selektiv. En pick up artist ved hvad han vil have, og han går efter det – med det samme! Når mange fyre ser en pige de synes er lækker venter de med at opsøge hende.

• Manden der tager sig af sin ”flok.” Overskud er vigtigt – rigtig vigtigt. Hvis en god kammerat har brug for at snakke, så vær hans naturlige førstevalg.

• En udfordring. Utallige kontaktannoncer er spækket med singlepigers krav til deres drømmefyr.

Tit er det humor, et glimt i øjet eller, et dejligt smil eller flotte øjne de leder efter. Eller det påstår de i hvert fald selv. Men det de leder efter er en fyr der kan give hende modstand. Ingen pige leder efter en de bare kan vade hen over.
For mange år siden, var coachen Seppi Smith en usikker chump, men efter at han tog en scorekursus med Adam Braff, lærte han kunsten at score pigere.

Adam Braff skriver om Personlig Udvikling , Lær Scorereplikker, Speeddating , Running Dinner, Spændende dates, Lær at Scor i Byen, Scor på Nettet  og online dating sites

Ingen kommentarer:

Send en kommentar