onsdag den 9. november 2011

Du score på Scorekursus

Scorekursus og Mental interaktion
En kvinde kan med det samme mærke, hvis en mand er præget af frygt, og det er bestemt ikke noget, der virker tiltrækkende, derfor arbejder vi meget med frygten, på vores scorekursus. Det er jo manden, der skal være mand med stort M i et forhold, og en kvinde vil ikke have en tøsedreng, der ryster i bukserne ved tanken om at skulle kommunikere med en kvinde.
Hvis du viser, at du er bange for, at hun afviser dig, bliver det således en selvopfyldende profeti, som gør at hun i sidste ende vil afvise dig, men et scorekursus, kan hjælpe dig over den pukkel på ingen tid på mit scorekursus.
Når du vælger at tage på scorekursus  sammen med mig, vil du lære at score piger, langt hurtigere  end på egen hånd. Når selvtilliden er på plads, får du meget mere overskud til alt det omkringliggende, og en samtale mellem dig og en kvinde vil derfor flyde mere naturligt. Men du kan spare oceaner af tid, ved at tilmelde dig et scorekursus med mig, som din coach. Når I så er på date, er det vigtigt, at du er til stede, hvilket vi også kommer ind på, på vores scorekursus (ja, ellers er det jo praktisk talt ikke din date, men mentalt til stede forstås).
Det kan godt være, at du tænker på 117 andre ting, så som hvordan dit hår sidder, at du hellere ville have haft den stribede skjorte på, om du nu fik smækket hoveddøren osv., men det behøver hun ikke få at mærke! Hvis hun ikke føler, at du er mentalt nærværende, vil hun opfatte dig som snobbet eller tro, at hun ikke interesserer dig. Og så har hun højst sandsynligt ikke lyst til at se dig igen. Men som sagt kan du lære meget mere om dette, på vores scorekursus. Øv dig i at opfange små tegn ved en kvinde, som kan associere dig videre i jeres samtale. Det vidner også om en naturlig nysgerrighed. På et scorekursus , vil du blive undervist i, at læge mærke til f.eks. hvor hun kigger hen, og spørg ind til det. Alt hvad hun gør og siger, kan du se som et springbræt. Men det er også en hårfin balancegang, så husk igen, at situationsfornemmelsen er det vigtigste redskab, du kan tage med på en date.
På vores scorekursus vil du også lære, at det undervejs også er vigtigt, at du holder fokus på hende og koncentrerer dig om den faktiske situation. Skyd tanken om, at du gerne vil have hende med hjem, fra dig. Hvis det er alt du tænker på, kan du glemme at få den drøm opfyldt, for hun kan sagtens gennemskue dig. Men meget mere om det, på vores scorekursus. Videre kan du i stedet brainstorme over, hvilke samtaleemner I kunne finde fælles interesse i at føre. Brainstorming på en date, er også noget vi bruger tid på, på vores scorekursus. Du må gerne engagere hende i din verden, men sørg for at du er mindst lige så engageret i hendes. Der skal være ligevægt i en relation mellem to mennesker, ellers bliver det for uinteressant for en af parterne, og dialogen bliver hurtigt til en monolog. Du lære hvordan du score piger på scorekursus sammen med mig.
Du må også gerne være lidt mystisk, når I skal lære hinanden at kende, hvilket du kan lære meget mere, om hvordan du bliver på et scorekursus . Ligesom du skal udvise en naturlig nysgerrighed, må du gerne vække hendes.
Lær hvordan du score på nettet

Adam Braff skriver om Personlig Udvikling, Lær Scorereplikker, Speeddating, Running Dinner, Spændende dates, Lær at Scor i Byen, Scor på Nettet  og online dating sites

Ingen kommentarer:

Send en kommentar