onsdag den 9. november 2011

Scorereplikker til Daygame

Formålet med daygame er at kunne stoppe en hvilken som helst smuk pige på gaden, fyre et par hurtige scorereplikker af og få hende i snak. Kan man stoppe en kvinde på gaden, med scorereplikker og få hende i snak, så kan du snakke med kvinder alle steder.

Når man træner daygame, så træner man også to ekstremt vigtige dele af det overordnede game: selvtillid og talegaver, samt scorereplikker. At have selvtillid er essentielt for din succes med kvinder, scorereplikker gør det ikke alene. Samtidig bliver dine talegaver bedre, efterhånden som du bliver bedre til at snakke med smukke piger, uden scorereplikker.

Scorereplikker i forhold til selvtillid.

Selvtillid hjælper ikke bare dig selv med, at turde sige dine scorereplikker, score piger og et godt job. Det er også første skridt på vejen til at elske dig selv og dit liv. Talegaverne er ligeledes mere end et redskab til at score piger.

Husker du de kedelige familiesammenkomster, hvor du stirrer hårdt på maden for at undgå tante Olgas blik, mens du lytter til hendes anekdoter om dengang, hun var ung, hvor en femmer var en formue, og ingen af jer ved egentlig, hvad I skal sige for at få tiden til at gå? Når du har lært at stoppe score piger på gaden, for at fyre en af dine scorereplikker af og få en date med hende, så er tante Olga en let sag.

Hun har levet et langt liv, hvem ved, måske har hun endda oven i købet noget spændende at sige, hvis du får hende ordentligt i snak? Og med den selvtillid du udstråler, så går du derfra som familiens midtpunkt og tanternes yndling, hvilket alle er bedre stillet med.

Men udover tante Olga og familiemiddage, så hjælper dit daygame med at styrke dit night game. Som nævnt bliver du bedre til at få folk i tale, men derudover bliver du også mere skarp i at score piger, bedre til at sige dine scorereplikker og du bliver bedre til at få folk til at føle sig velkommen i dit selskab. Du bliver skarpere, fordi du er vant til den store udfordring. Du lærer at bryde sociale barriere uden scorereplikker .

Kan du overkomme den barriere og få en kvinder i snak på trods af voldsomheden af bruddet med de sociale normer, så bliver du meget bedre til at snakke med kvinder generelt. Du kan stille skarpt og give kvinden et bedre indtryk af dig. Samtidig kommer du til at virke mere sikker, da du har smidt angsten for mødet med det fremmede, hvilket får den pige, du snakker med (eller tante Olga til den anspændte familiefest) til at slappe af.


Hvis vi dog kort glemmer de fordele, der ikke kun gælder for daygame, men for hele dit liv, så er der derudover mange andre. Mange fyre tror, at man ikke kan score piger på gaden. Det her er selvfølgelig fuldkommen forkert. Rigtigt; mange fyre kan ikke score piger på gaden, men det er ikke umuligt. Faktisk er det lettere på mange måder.

Det er indbygget i vores tunge, skandinaviske sind, at folk på gaden er fremmede, som man helst ikke snakker med, men ligeså snart vi træder ind på et diskotek, så er det pludselig en anden historie. Men hvorfor? Det er jo de samme mennesker, så hvorfor skulle man ikke kunne snakke med dem på gaden? Det ved de fleste fyre dog ikke, så hvis du går ud på gaden i løbet af dagen og ser en pige du vil snakke med, så har du stort set ingen konkurrence – den har vores kultur klaret for dig.

Hvad konkurrencen angår, så forventes det, at man fyrer scorereplikker af. Det er en kunst at score piger uden scorereplikker

Læs bogen Daygame, der lære dig hvordan du score piger om dage

Adam Braff skriver om Personlig Udvikling, l ær scorereplikker, speeddating, running dinner, dating guide, spændende dates, Lær at Scor i Byen, Scor på Nettet  og online dating sites

Ingen kommentarer:

Send en kommentar