onsdag den 9. november 2011

Score piger med eller uden Scoretricks

Det kan måske lyde som om, at denne indlæg om scoretricks , du læser for at lære nogle scoretricks , har til formål at omdanne sine læsere til en bestemt type mand.

En alfahan eller den selvsikre vinder. Det er på sin vis også sandt, men i stedet for at forsøge at forme alle mænd, så de bliver ens i deres scoretricks, kan du betragte det således: Den selvsikre vinder er en under-overskrift, som kan sættes på mange typer af mænd, der har lært at få succes med scoretricks.
Overskriften skriver du selv. Først og fremmest er det nemlig vigtigt, at du har andet indhold i dit liv for at kunne blive en selvsikker vinder (eller en alfahan). Overskriften og indholdet er noget du selv står for at forfatte. Forhåbentlig kan vi dog hjælpe dig godt på vej, til at få nogle ideer til scoretricks , så du kan begynde at skrive din egen profil.
Det er dog også langt fra sikkert, at du beholder den samme overskrift hele livet. Ofte kan det være en god ide at udforske nye sider af sig selv uden scoretricks, og det medfører jo ofte, at man begynder at se sig selv fra en anden vinkel og dermed ændres definitionen om brugen af scoretricks . Men som start i din udvikling med scoretricks , kan det være en god ide, at forsøge at beskrive dig selv rent typemæssigt i forhold til kvinder.
Hvilken type er du pt.? Er du den søgende? Den sårbare? Den usikre? Eller måske er du noget helt fjerde, som du slet ikke kan sætte ord på. Måske er du endda for selvsikker eller for stærk, og så mangler du alligevel en form for strategi eller målretning, når det kommer til scoretricks ? Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved det hele.
Scoretricks for den selvsikre
Hvis du er for selvsikker, er det sandsynligvis fordi, du har for meget fokus på dig selv og det er en rigtig god start, når du skal lære scoretricks . Du mener måske, at du har mange forskellige facetter at byde på med et scoretricks , men den rette kvinde er bare ikke dukket op – eller også hænger hun aldrig fast.
Her er mit forslag, at du kigger dig selv efter i sømmene en ekstra gang, uden scoretricks. Forsøg at rive nogle af dine yderste lag af og tjek efter, hvad der er bag facaden af dine scoretricks . At vise sin personlighed er nemlig ikke så ligetil, som man som stærk mand til tider kan fristes til at tro. At vise sine følelser er ikke for tøsedrenge, men rigtig effektivt som scoretricks.
Din fordel som stærk mand er dog, at du højst sandsynligt har selvsikkerheden i orden med et scoretricks / scoretips og det er en rigtig god begyndelse, når du vil lære nogle scoretricks. Og den er også vigtig! Du skal nemlig bruge en jævn portion af den for at turde være dig selv helt ind til benet, når du skal udføre dine scoretricks.
Lær flere scoretricks med bogen ” scor i byen

Adam Braff skriver om Personlig Udvikling, l ær scorereplikker, netdating guide, sSpeeddating, running dinner, spændende dates, l ær at scor i byen, Scor på Nettet og online dating sites

Ingen kommentarer:

Send en kommentar