søndag den 9. oktober 2011

Tips til Running dinner & Speeddating

Værten har bedt jer om at sætte jer til bords, det er tid til running dinner . Hun ringer med klokken og begynder at forklare jer reglerne i running dinner . Hun fortæller, at der ved hver plads til running dinner event ligger et scorekort, som skal bruges til at sætte krydser ud for 'ja' eller 'nej', afhængig af om I vil se den pågældende kvinde fra running dinner eller speeddating eventet. igen. På kortet er der en liste med de piger, der har tilmeldt sig og oftest er det fyrene, der skal gå fra kvinde til kvinde.
Der er desuden et felt, hvor der er mulighed for at skrive små bemærkninger til hver kvinde. Det felt vil jeg på det kraftigste råde dig til at benytte i mellemrummet mellem hver kvinde, for med 12 kvinder til et running dinner eller speeddating arrangement, kan det hurtigt blive svært at holde det gyldne overblik. Hvad der er bedst at notere til et running dinner event, afhænger af din hukommelse – husker ting meget visuelt, kan du for eksempel skrive noget om påklædning eller udseende, husker du meget faktuelt, kan du notere noget om job, bolig osv.



Værten til running dinner er færdig med at forklare reglerne og hun gør klar til at starte stopuret. Da du i speed dating eller til running dinner, kun har omkring fire-fem minutter til at lære hinanden at kende siger det næsten sig selv, at førstehåndsindtrykket betyder en del mere i speed dating og til running dinner end i andre møder med kvinder. Den korte tid skal du bare ta' med et gran salt, for de mange samtaler, du vil få i løbet af aftenen til speeddating eller running dinner arrangementet,  gi' dig mulighed for at rette op på de 'fejl', du måtte lave undervejs.
Husk hele tiden dig selv på, at de andre gæster har det på samme måde og det er evnen til at hæve sig selv over det, der gør hele forskellen. Det handler om at skille sig ud – på en positiv måde, når du til running dinner eller et speeddating event. Hvis det sandsynlige skulle ske, at du ikke umiddelbart er tiltrukket af kvinden foran dig, så tag en dyb indånding og se de kommende minutter som en slags øvelse i speed dating eller hvis det running dinner du til. Du kommer til at møde rigtig mange kvinder i aften, så tag det roligt, hvis du ikke lige falder pladask for den første.



Når du hopper ud til et running dinner eller speed dating arrangement, skal du forsøg at være så afslappet i kroppen som overhovedet muligt, men med en rank holdning. På den måde signalerer du fuld opmærksomhed kombineret med total afslappethed og det virker meget tiltrækkende.



Og så er det allervigtigste i speed dating og for den sags skyld også i hverdagen; Smil, smil, smil! Fyre, der smiler, har markant mere succes hos kvinder til et running dinner eller speeddating event, så forsøg at smile, så meget du kan, uden at det bliver unaturligt. Det skal ikke være et anstrengt smil – et lille, afslappet smil signalerer overskud og glædesfyldt forventning, så det er rigeligt.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar