onsdag den 9. november 2011

Kropssprog der forføre kan lære

- Om den kraftfulde hemmelighed bag ”berøringskunst” og Kropssprog
Har du nogensinde overvejet, hvordan man går fra ”hej” til at kysse med en kvinde man lige har mødt på gaden? Det handler meget om kropssprog og kræver mere end bare et ”hej”. Dit kropssprog skal fortælle kvinden, at du ikke kun vil være venner, men vil noget mere end det. Fra du ser kvinden og stopper for at tale med hende ,til du tager hende med hjem og har sex med hende, vil du gå gennem en række faser, hvor de kropssprog har meget større betydning, end du på nuværende tidspunkt formegentlig kan begribe. At gå fra den ene fase til den næste kaldes kinoprogression.
Du kan ikke bare gå fra nul til sex, du må langsomt eskalere ved hjælp af dit kropssprog . Har du først rørt hende et par gange på en aseksuel måde, kan du så småt ane et kys, med kropssprog . Har du først kysset hende kan du så småt øjne chancen for at være mere seksuel med kropssprog .
Lærer du at bruge kino som del af dit naturlige flirt, så vil du forkorte tiden fra mødte på gaden, til sex i sengen utrolig meget ved forbedring af dit kropssprog . Måske virker det ikke som meget, at bruge et effektivt kropssprog , eller bare at lægge en hånd på hendes skulder, men når du har gjort det, har du åbnet døren til en udvikling, der pludselig kan blive til noget stort. berøringskunst spiller en stor rolle i at udvikle et forhold til en kvinde, du har mødt, men den er essentiel for at få et one night stand.
Kino er en forkortelse af kinestethics (eller på dansk kinestætik). Løst oversat kan kinestethics betyde ”berøringskunst”. I denne sammenhæng er det kunsten at røre ved en kvinde, så flirteriet eskalerer og hun bliver mere tiltrukket af dig. Måske lyder det simpelt at udstråle det rette kropssprog og røre en kvinde, så hun tænker på én seksuelt, men det er en kunst at gøre det ordentligt, for du kan naturligvis ikke bare kaste en hånd i skridtet på hende – medmindre dit mål er en lussing og muligvis en politianmeldelse.
Det skal gøres ordentlig. Der er dog ikke en one-size-fits-all-løsning på det, for det kommer an på situationen og kvinden. Men har du først lært at have det rette kropssprog , gøre det ordentligt og holde øje med signalerne, så er kino et ekstremt kraftfuldt værktøj, der gør alt det ord alene ikke kan.
Noget af det, som kino kan bruges til er, at fremskønne processen med at score hende . Det sker ved, at du kan vise, at du hviler i dig selv, har det rette kropssprog og at du er mere end bare er varm luft og flotte ord, at du faktisk mener det du siger. Det kræver at du har et selvsikkert kropssprog, når du gør det.
Din berøring vil være med til at eskalere flirten, da den automatisk skaber kemiske reaktioner, der frigør oxytocin ind i hendes system (kemi er måske ikke det mest sexede emne at tale om, men ikke desto mindre er det brugbart at vide noget om, så emnet vil blive berørt senere – men vi skal nok spare dig for reaktionsskemaerne).
Med kino som en naturlig del af dit game vil du opnå langt bedre resultater, end hvis du kun bruger ord, dit kropssprog har langt større betydning, end hvad du siger. Statussen, beundringen, myten kan alt sammen blive dit, hvis du lærer at bruge din Kropssprog rigtigt. For at lære dig at bruge det ordentligt, så er der nogle regler der bør følges.
Lær mere om Kropssprog i bogen Scor i Byen

Adam Braff skriver om Personlig Udvikling, lær at score piger, Scoretricks, Speeddating, Running Dinner , Spændende dates, Lær at Scor i Byen, Scor på Nettet og online dating sites

Ingen kommentarer:

Send en kommentar