lørdag den 9. juni 2012

TGO og pickupforum.dk

Del din viden eller lær noget om kvinder på pickupforum.dk og danskpickup.dk
Jeg begynder med begyndelsen og forklarer om hvor TGO, de delte erfaringer fra hundrede vis af mænd, de givende debatter og det hele startede.
Har du hørt om forkortelsen TGO et sted, og undret dig over hvad det betød? Du er nok ikke den eneste, men her har du svaret: TGO betyder The Game Online. Så langt så godt, men hvad er The Game så? Udover at være et fjollet tankespil man aldrig kan vinde, så er The Game også titlen på den bog en amerikansk score coach har skrevet, og som er blevet læst af millioner og aller millioner af mænd hele verden over.
TGO er et internetforum der udspringer fra grundideen af denne bog, og det var – ind til for nylig – en side hvor mænd delt deres erfaringer om kvinder og hvordan man nedlægger dem. Denne side eksisterer dog ikke mere, men fat mod, for to hjemmesider har erstattet den, nemlig pickupforum.dk og danskpickup.dk. På pickupforum.dk og danskpickup.dk er det muligt for den uerfarne at tilegne sig en masse gode ideer, og den lidt forvirrede kan på pickupforum.dk og danskpickup.dk få hjælp og vejledning til fx hvorfor hans scorereplik sidste fredag ikke interesserede den høje blondine i baren. pickupforum.dk og danskpickup.dk er kort sagt steder hvor mænd kan klikke ind og får råd, inspiration og nye inputs til hvordan deres næste bytur, planlagte date eller vante tur i Irma kan ende ud i en fræk affære.
På pickupforum.dk og danskpickup.dk finder du diskussioner om alt omkring hvordan man får fat i de dér kvinder. Og har du spørgsmål, eller erfaringer du vil dele, kan du også dét. Pickupforum.dk og danskpickup.dk er for alle der gerne vil lære at flirte og score på i byen, på gaden, i supermarkedet, om flirt med smsen eller netdating.
Hvor danskpickup.dk mest er for de drenge der deler egne erfaringer og spørger om råd, så er pickupforum.dk også meget brugt til at dele links til inspiration som fx filmklip og lignende. Pickupforum.dk og danskpickup.dk er altså et kig værd, hvis man går lidt forvirret rundt med et spørgsmål om noget konkret, eller bare ikke ved hvor på nettet man skal lede for at blive klogere.
Hvis du ikke synes at pickupforum.dk og danskpickup.dk er giver helt nok, så kan du supplere med et scorekursus hus Adambraff.dk hvor et hold af erfarne scorecoaches står klar til at hjælpe dig, eller investere i en af de givende e-bøger, der er skrevet til mænd der gerne vil lære mere om det andet køn. Og der er scorebøger til en hver situation: netdating, sms flirt, scor i byen. Altså kort sagt hvor du vil og hvornår du vil. Se den selv igennem og tag hul på de gode scoreguides.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar