lørdag den 9. juni 2012

dating tips med Adam Braff

Når du er i byen for at jagte kvinder, eller et hvilket som helst andet givent sted, du går på kvindejagt, så kan tvivlen og nervøsiteten ofte melde sig, og her her er det altid rart at kunne støtte sig til nogle dating tips.
Men hvor kan man så finde nogle dating tips man kan stole på? Du kan jo altid spørge dine venner til råds, men det er tvivlsomt at de har afprøvet deres egen dating tips. Næ du, hvis du vil være sikker på at gå hjem med gevinst, så må du søge til de professionelle. Hos AdamBraff.dk står et hold af dygtige og erfarne score coaches klar til at vejlede dig, og udstyre dig med dating tips der er afprøvede – også i det virkelige liv.
Hos AdamBraff.dk har du både muligheden for at melde dig til et score kursus og af den vej inkassere alle de dating tips du vil få brug for, eller hvis du vil selvstudere, eller bare gerne vil se dine muligheder an først, så kan du finde tonsvis af dating tips i det store udvalg af bøger og CD’er du også kan finde på AdamBraff.dk.
Men hvad lærer man så på et scorekursus?
Har du meldt dig til et kursus hos Adam Braff vil du blive introduceret for alt hvad der er relevant for dig, når du vil have en pige med hjem. Udover konkrete dating tips vil du få indsigt i, hvad din krop og dit kropssprog betyder for andres bedømmelse af dig. Du vil lære om kroppens kompas (N, S, Ø og V), og du vil få øvelse i at vise en vindende attitude, der vil tiltrække piger på la(aaaaa)ng afstand.
Du vil få et sæt indgangsreplikker og gennemgang af hvordan sådan en iRep er bygget op, så den slår benene væk under skønheden i baren (på den gode måde). Førstehåndsindtrykket er – som bekendt – vigtigt og derfor findes der masser af dating tips, der kan give dig de rette redskaber til at gøre en formidabel entre – uanset hvor du træder ind.
Dine dating tips kan bruges i din hverdag
De dating tips du får hos AdamBraff.dk kan også bruges i din hverdag. Det er sociale instrumenter, og kan bruges alle steder hvor der er andre mennesker. Dating tips kan – hvor utroligt det end lyder – komme dig til gode, både ved fremlæggelser, eksamener, jobsamtaler og andre pressede situationer.
Så gå ikke glip af chancen for at få sociale kompetencer leveret med dine dating tips. Klik ind på AdamBraff.dk og meld dig til et kursus her, eller tjek udvalget af e-bøger ud her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar