lørdag den 9. juni 2012

sådan scorer du piger

Har du også tit spekuleret over, hvordan man får fat i de piger, der ligger langt over ens eget niveau. Svarene er heldigvis enkle, og du kan få den intense gennemgang af det, hos AdamBraff.dk. Sådan scorer du de dejlige piger:
AdamBraff.dk er en virksomhed der udgøres af et hold dygtige og erfarne score coaches, der er toptunede og højt kvalificerede i deres fag. De kender alle de gode tricks, tips og råd, og det kan betale sig at høre efter når Adam Braff siger: ”Sådan scorer du...”, så slå ørerne ud, og spær øjnene op, når du nu får muligheden for at blive en af de store fisk inden for dating- og scoreverdenen.
Hos AdamBraff.dk får du den intense undervisning i hvordan og hvorfor, du skal gribe det dér med kvinder an. Du vil få en bred vifte af redskaber, der vil hjælp dig i alle sociale sammenhænge, som en bonus der også rækker udover den del af din hverdag, der ikke handler om at score piger. Og vil du lige se det hele lidt an, inden du melder dig til noget, så kan du melde dit til en prøvekursus helt gratis og uforpligtende. Sådan! Scorer du piger i byen, på gaden, i supermarkedet, over sms eller via nette spiller ingen rolle. AdamBraff.dk kan give dig et skub i retning mod kvinderne, uanset hvilken arena du bevæger dig ind i.

Sådan scorer du piger med dit kropssprog... Hos AdamBraff.dk vil du bl.a. stifte bekendtskab med kroppens kompas (N,S,Ø, og V). Her har du chancen for at lære alt, om hvorfor dit kropssprog spiller en afgørende rolle, for hvordan folk ser og opfatter dig, og du får muligheden for at øve dig i de bevægelser, der vil sikre dig et godt indtryk hos pigerne.

Sådan scorer du piger i byen... Du står oppe i baren, og har lige bestilt to fadøl til dig og din ven af bartenderen, men idet du vender dig om, og skal til at sjoske hen over dansegulvet, får du øje på den dansende skønhed i den røde kjole der står midt på dansegulvet og og bevæger sig til musikken, og det er som om et spotlight rammer hende, samtidig med at du får en hjerteformet hammer i knolden. Du står lidt og kigger, men ved du ikke har skyggen af en chance for at komme i kontakt med hende. Og her har du allerede begået en fatal fejl. Begrebet en WIARD, som står for Woman In A Red Dress, er det man kalder de piger, som man ofte kan komme til at anskue som uopnåelige, men lad være! På et kursus hos AdamBraff.dk lærer du hvordan du skal sørge for ikke at tro at pigerne sidder på den hylde du ikke kan nå.
Sådan scorer du piger med den rigtige iRep...En iRep – eller en indgangsreplik – er den måde du siger 'hej' på, og hvis den er god falder det tilbage på dig selv (det gør den desværre også hvis den ikke er god). Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvordan man kommer i kontakt med de dér hunkønsvæsner. Hos AdamBraff.dk får du en grundig gennemgang af hvordan sådan én bygges op, så pigerne får lyst til at snakke med dig.
Sådan scorer du over nettet eller på sms...Indgangsreplikker er ikke kun noget, der er nødvendigt i den virkelige verden, virtuelt har du også brug for en indgangsreplik for at komme i kontakt med kvinderne, men her er der nogle lidt andre regler der gør sig gældende. AdamBraff.dk kan lære dig alt om, hvordan du gør dig interessant på nettet, og lokker alle de søde piger til at mødes. Har du derimod fået en piges nummer – eller vil måske gerne have det – så er der også masser af råd og vejledning at hente på den front.
Sådan scorer du de søde, dejlige og kønne piger med hjælp fra AdamBraff.dk, så tøv ikke, men meld dig til et score kursus der passer til dig, eller udforsk det store udvalg af e-bøger og CD'er med guides, tips, råd og tricks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar