lørdag den 9. juni 2012

Få dating coaching og scor piger

Hvad vil du sige til at modtage dating coaching, så du kan gå ud og score hver gang? Ikke så dårligt vel. Hos AdamBraff.dk kan du få dating coaching, og lære at få pigerne med hjem.
Uanset hvilken situation, hvilket problem eller hvilken kvinde det drejer sig om, så kan AdamBraff.dk guide og give dating coaching til lige netop dét du har brug for. Men hvorfor nøjes med det? Du kan få dating coaching, til situationer du slet ikke har overvejet at komme ud for endnu, og du kan få gode råd og vejledning om helt konkrete ting i forbindelse med det at score.
Under din dating coaching vil du blive udstyret med en masse viden om kvinders tankegang og deres naturlige instinkter og underbevidste handlinger og indtryk. Dating coaching kan altså hjælpe dig til at forstå kvinder, give dem hvad de vil have og så lærer du samtidig hvordan du skal komme i kontakt med dem, ved for eksempel indgangsreplikker, også kaldet iRep's.
Du lærer hvordan du skruer sådan en sammen, så den slår benene væk under hende, hvordan du får hendes nummer, hvordan du derefter starter, og holder en spændende sms flirt kørende, hvordan du snakker i telefon med hende (uden det bliver kedeligt eller akavet), og hvordan du får hende med hjem til lidt puslen under dynen. Ikke dårligt hva'?
Hvorfor dating coaching?
Tjo, nu skal du høre: du kan bruge en masse tid på at finde informationer på nettet, eller du kan investere i en af AdamBraff.dk's mange score- og dating bøger, men dating coaching hjælper dig i en her-og-nu-situation. Hos AdamBraff.dk er der nemlig både en teoretisk del, og en praktisk del. Og det er her du får lov at komme ud og afprøve alt hvad du har lært af din dating coaching hos AdamBraff.dk, og du har din score coach med, som din støtte og én hvis erfaring du kan trække på. En score coach kan hjælpe dig med at finde tryghed og balance i situationen, så du kan få mest mulig ud af din dating coaching.
Hvad kan dating coaching ellers bruges til?
Det du lærer under dating coaching kan ikke kun bruges i forbindelse med kvinder, men i stort set alle sociale sammenhænge. Dating coaching kan lære dig at håndtere pressede situationer, fx til eksamener eller til jobsamtaler hvor det er vigtigt at præstere godt og vise sig fra sin bedste side. Det kan også hjælpe dig med at udvikle dit selvværd og/eller din selvtillid, så du kan skippe generthed og nervøsitet.
Klik ind på AdamBraff.dk og læs mere og tjek det store udvalg af relevante e-bøger, eller meld dig til dating coaching i form af et score kursus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar