søndag den 9. oktober 2011

Lær at score på Scorekursus

Gennem en blanding af teoretisk viden og personlig praksis på vores scorekursus, bliver du således rustet til at begive dig ud på egen hånd, efter dit scorekursus er gennemført.
Praksis indebærer, at du vil kommer ud i en situation igennem dit scorekursus, hvor du skal i kontakt med en kvinde – selvfølgelig efter en introduktion til teorien på dit scorekursus, som efterhånden er blevet udviklet til en af de bedste på det nordiske marked.
Det lyder måske foruroligende, men vores erfaring fortæller os, at det er det, der fungerer bedst for alle deltagere på vores scorekursus. Du lærer mere ved at mærke udviklingen på din egen krop på vores scorekursus, end ved at læse om den i en bog eller ved at høre en underviser fortælle ved tavlen.
Du kan sagtens lære dig selv at score piger uden vores scorekursus at få succes med kvinder, hvis du får den rigtige viden. Men hvis du ønsker at prøve dig selv af hurtigst muligt og se resultaterne med det samme, er det nødvendigt at du tager et scorekursus og går ud sammen med en score-coach, der kan give dig øjeblikkelig feedback på dit scorekursus, mens han guider dig gennem hvordan man score piger.
På den måde sparer du også dig selv for de frustrationer, der kan opstå, hvis du pludselig ikke kan se, hvor du videre skal bevæge dig hen. Mange af svarene findes i bøger som vi har skrevet, men du opnår som sagt en hurtigere fremskridning i din selvudvikling på et scorekursus med en score-coach ved hånden og ved at prøve dine egne evner af i den virkelige verden, hvilket du får rig mulighed for, på vores scorekursus.
Undervejs i dit scorekursus giver din score-coach sig ud som wingman, hvilket vil sige, at han løbende kan give dig støtte og råd, mens han deler ud af sin egen erfaring på markedet.
Du kan måske læse dig frem til de samme resultater, som du får på et scorekursus, men du er så at sige nødt til at lære det på den hårde måde. Uden en score-coach er du nemlig nødt til selv at sætte refleksionerne i gang, hvor det med en score-coach kommer helt af sig selv.
Du bliver altså kickstartet via hjælp til selvhjælp og videre ledt tættere på målet af en score-coach fra AdamBraff.dk. En score-coach på et scorekursus kan altså spare dig både tid og kræfter i udviklingen.
Det er med andre ord som enhver sport; læringen går hurtigere med en træner på sidelinjen, og du bliver hurtigt meget bedre ved at tage på et scorekursus, sammenlignet med hvis du skulle sætte dig ind i spillets regler og træne på egen hånd.
De score-coaches som er tilknyttet scorekurser hos AdamBraff.dk, er specialiserede i at lær dig at score piger. De er under løbende uddannelse, og de har altid fingeren på pulsen mht. samfundets udvikling.
Ligesom du skal blive inspireret af dem, inspireres de også af dig, og på den måde kan du lære, hvad der fungerer bedst for lige netop dig. Når vi kigger os selv i spejlet, er det ofte svært at få øje på det potentiale, der er i os, men en coach på vores scorekursus er trænet i at finde det hos den enkelte mand igennem vores scorekursus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar