søndag den 9. oktober 2011

Hvordan scorer man piger ?

Hvis du spørger dig selv, hvordan scorer man, skal du vide at ingen får den succes de stiler efter uden at forberede sig ordentligt. Hvis du nogensinde har hørt om andet om hvordan scorer man, er det enten et sjældent og originalt tilfælde af begynderheld eller en komplet løgn fortalt af en selvudnævnt drengerøv og ikke svaret på hvordan scorer man? End of story.
Siden tidernes morgen har det været forbeholdt pigerne at vimse rundt, og komme i den rigtige stemning inden de skal ”ud og danse og ha' det sjovt.”

Den skinbarlige sandhed er dog, at alle mænd er på lige fod med tøserne, hvis det drejer sige om hvordan scorer man, i byen. Hvad enten det handler om hvordan scorer man på bar, diskotekker eller til privatfester.
Med købet af denne bog: Lær at score piger - har taget et meget vigtigt skridt i mod at besvare dit spørgsmål, hvordan scorer man – men også givet dig selv et standup-guy løfte: ”Jeg vil ikke være den samme mere. Jeg vil være den, andre spørger til om hvordan scorer man, når det kommer til at score piger”
Hvordan scorer man piger ? Det vigtigt at du ikke ligner en BUMS, selvom du ikke ligner Bratt Pitt
For at starte med det helt basale er almindelig til god hygiejne en selvfølge for succes med det andet køn.

Ingen smukke piger går hjem med en fyr der ligner en bums, punktum. Der er forskellige måder at give dig selv en lille makeover uden, at det skal gå udover din ellers så fremtrædende maskulinitet.
Who are you wearing? - hvordan scorer man piger ?

Hvis ikke du har én i forvejen, så skynd dig ud køb en eau de cologne du synes om – eller bedre endnu; tag din veninde med ud på en hyggelig shoppingtur og

få hende til at vælge den, der passer bedst til dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar