lørdag den 28. april 2012

Præstationsangst og sex med piger

Præstationsangst kan mindske din lyst til sex og giver ridser i selvtilliden. Scorekurser hos Adam Braff løser problematikken og får din indre alfahan frem.
De fleste har hørt om præstationsangst og håber det aldrig vil ske for dem, men det kan ske for selv den bedste. Præstationsangst kan komme som et lyn fra en klar himmel og bunder ofte i manglende selvtillid. Det er sjældent noget fysisk, der ligger til grund. Uden hjælp til at bearbejde visse mentale processer kan det let blive en ond cirkel, hvor præstationsangst ikke alene kan tage gnisten af det at dyrke sex, men også af selve forholdet.
Sex, sex og atter sex. Ligegyldigt hvor du vender og drejer sig handler verden om sex, sexsymboler og perfekte mænd og kvinder – ene og alene fordi det sælger. Men sådan er virkelighedens verden langt fra altid. Al denne snak om sex og konstante eksponering kan let få selv den mest virile unge mand ned med flaget. Manglende selvtillid og usikkerhed omkring egen rolle i både parforhold og samfund kan let resultere i præstationsangst. Præstationsangst der viser sig ved fysisk utilstrækkelighed, når det drejer sig om sex.
Sex er en vigtig og fundamental del af vores liv og derfor bør sex heller ikke være et tabu. Præstationsangst kan med rette afhjælpes med scorekurser hos AdamBraff.dk og hans dygtige team. Det handler ikke så meget om at score, når det gælder at komme præstationsangst til livs, men nærmere det at få genoprettet selvtilliden for at minimere og gerne fjerne problemet for bestandigt.
Scorekurser er ikke blot kurser om dating og det at score. Scorekurser er også personlig udvikling. hjælp-til-selvhjælp og mentale strategier, der øger selvtillid og bevidstheden om egne mål i livet.. Scorekurser kan ikke alene gøre en væsentlig forskel for dit sexliv, men også for dig som person. Scorekurser kan hjælpe dig se muligheder, hvor der før var forhindringer. Scorekurser kan hjælpe dig med vække din indre alfahan til live.
AdamBraff.dk og hans team af dygtige scorecoaches har hjulpet hundredevis af håbefulde og til tider fortabte mænd tilbage til en tilværelse fuld af selvtillid og nye mål for livet. Disse scorekurser har uden tvivl ændret livet for mange mænd, der har fået så meget mere ud af disse kurser end blot de gængse scoretips. Ud med præstationsangst og ind med fornyet selvtillid og nye mål for dig og din vidunderlige liv. Bliv din egen lykkes smed. Bliv den mand du altid har drømt om at være - også når det gælder sex.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar