lørdag den 28. april 2012

Hyg dig med en bolleven

En bolleven man kan hygge, lege og eksperimentere med mellem lagnerne - kan det blive meget bedre? Få dig sådan en kammerat-ind med hjælp fra AdamBraff.dk.
Der kan være mange fordele ved en bolleven. Hvis du ikke lige er på udkig efter den store kærlighed, og måske heller ikke orker at jage engangsknald, så er en bolleven da helt ideel når man skal stille lysterne og have det sjovt. Din bolleven kender du, og ved hvor lang du kan gå med – for det meste. Og det kan være en fordel når man gerne vil eksperimentere i sengen. Hvis man lige har mødt hinanden og ikke skal se hinanden igen, så kan det være svært at vide hvor langt man må gå, men med en bolleven ved man hvor man står, og skal ikke til at lære hinanden helt forfra hver gang man ligger under dynen.
Men det der med at finde en bolleven kan være en udfordring. Der kan ske mange misforståelser, både i den ene og den anden retning, og det er vigtigt at man gør klart at man bare gerne vil være bollevenner og ikke mere.
Hos AdamBraff.dk er hjælpen nærmest, og det kan betale sig at kigge forbi siden, hvis du er nysgerrig på om det andet køn overhovedet er anvendelig som sådan en såkaldt bolleven. Der går mange rygter om at piger ikke har behov for selv, og skal have en god undskyldning for at gå i seng med en fyr. Og så er en bolleven jo helt udelukket. Bare slap af og træk vejret, for sådan er det slet ikke – promise! Piger er lige så vilde med sex som drenge, og kan også være på udkig efter en bolleven, men det er klart at man ikke bare hopper i kanen med hvem som helst.
AdamBraff.dk kan gide dig alle de rigtigt kompetencer som charme, selvsikkerhed, selvværd, scorereplikker og meget andet, så du kan fiske de dejlige piger op, and make some love, og måske er hum med på at være din bolleven, når hun ser din indre alfahan. Du kan melde dig til et scorekursus [her] og få undervisning af score coaches i verdensklasse, og med mange års erfaring inden for faget. Pigerne vil stå i kø, efter bare et kursus hos AdamBraff.dk, og din nye bolleven vil helt sikkert også være der et sted inde imellem.
Grib chancen for at skaffe dig selv en bolleven, finde i stribevis af engangsknald, finde en kæreste eller hvad du ellers vil have fra den anden side af kønnet. Køb e-bøger [her] der giver dig en udførlig guide til hvordan du bliver en score haj i byen, på gaden, i supermakedet på nettet og andre steder du lige kunne støde på nogle dejlige piger, og finde en bolleven. Eller tilmeld dig det førnævnte scorekursus hos AdamBraff.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar