lørdag den 31. marts 2012

Neil Strauss The Game

Den ultimative scorebog for fyre – med eller uden selvtillid. Neil Strauss har med sit bogmesterværk The Game de tricks, der skal til for at lande de flotteste babes.
Toptjekket eller bare supernørd? Når du først har læst Neil Strauss The Game eller Spillet, som den hedder på dansk, vil du vide, at det er den nye super bibel for alle fyre – uanset alder, tjekkethed og selvtillid. Neil Strauss leverer intet mindre end manualen til at score den lækreste pige eller rettere de lækreste piger du møder på din vej gennem livet.
Neil Strauss lægger med The Game ikke op til, at du skal møde og score den smukkeste pige og leve lykkeligt til dine dages ende, nærmere tværtimod. The Game giver dig derimod alle de gode råd du skal bruge for at score, så mange smukke piger på din vej som muligt.
Neil Strauss ligger ikke fingre imellem, når han præsenterer dig for de ultimative scoretricks – scoretricks der uden tvivl virker. Neil Strauss , der selv har været hele processen igennem med umuligt at kunne score nogen som helst til at kunne score alle han måtte ønske, har det der skal til. Neil Strauss er dermed et levende eksempel på at de gode råd i bogen faktisk virker.
Scor pige efter pige på din vej med så stor en selvsikkerhed, at det næsten burde være en drøm. Det er hvad Neil Strauss kan tilbyde dig med dette fantastiske og til tider provokerende mesterværk. Der bliver ikke lagt fingre imellem. Dette er en bog for fyre. Råt for usødet. Scor dem og scor dem alle. Neil Strauss viser dig en vej belagt med smukke babes. Og de kan blive dine – hver og én.
Er du nørdet eller er du super tjekket? Det spiller ingen rolle – for alle kan opnå de samme resultater. Neil Strauss viser dig med The Game, hvordan du med simpel NLP (neuro lingvistisk programering) kan få de smukkeste piger med hjem i soveværelset. Uanset, hvor fantastisk dette end måtte lyde for dig som sexhungrende ungkarl, så skal du huske at have dig selv med i hele processen. Neil Strauss giver dig de nødvendige NLP teknikker, men skal du have dig selv fuldt med, så kan en scorecoach vise dig resten af vejen. Du skal nemlig gøre det med en selvsikkerhed, der kun kommer til udtryk, hvis du ikke udgiver dig for andet end du er. Kniber det med selvtilliden eller at omsætte teori til praksis, så kan scorecoach Adam Braff give dig de fornødne praktiske færdigheder.
Til dig, der bare sukker efter alle de smukke piger. Til dig, der konstant tænker scor uden at det bliver til virkelighed – Neil Strauss er vejen frem. Og vil du sætte prikken over i'et, så fuldend med et scorekursus hos Adam Braff. Adam Braff giver giver dig, hvad du aldrig har turdet håbe på. Adam Braff vil på ingen tid gøre dig i stand til at skaffe det ene telefon nummer efter det andet fra de smukkeste piger. Lad Neil Strauss og Adam Braff vise dig vejen til en verden fuld af sex og smukke piger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar