tirsdag den 6. december 2011

pick up artist på Dansegulvet

pick up artist på Dansegulvet
Lær at score piger som en Pick Up Artist
En pick up artist , ved at dansegulvet ikke er stedet han får succes. pick up artist Vs. Dansegulvet virker ellers på mange, som en oplagt mulighed for, at komme tæt på piger man normalt ikke ville turde at opsøge – og lige deri ligger kernen i problemet: Piger du normalt ikke ville turde at opsøge. Dette indstilling har en pick up artist Ikke
Som pick up artist skal du stile efter, at det er normalt at opsøge de her piger og snakke med dem, det er bare en del af din personlighed at være social. Det er en del af dit mindset som pick up artist.
På dansegulvet formår man som regel ikke, at skabe den sociale interaktion og tryghed som det kræver, at hive en pige hele vejen med hjem.

Lær at score som en pick up artist.
Man får som regel højst et snav eller to – hvis man er heldig. Så skal pigen på toilettet med sine fnisende veninder, og du står alene tilbage med fuld flagstang på og en desperat længsel i øjnene. Dette score en pick up artist ikke på.
Der findes selvfølgelig altid undtagelser, og disse kaldes one-hit-wonders. Du har sikkert hørt historier om en ven eller bekendt, der i Sunny Beach gik direkte ud på danseguvlet, dansede to minutter med en pige, snavede hende og trak hende så med hjem og gav hende hele armen.

Og cadeau til ham! Really.
Spørgsmålet er bare, om det er den type pige en pick up artist ønsker at trække med hjem – og samtidig hvor mange svedende sexsygdomsgutter hun har gjort det med før og efterfølgende.
Lær at score på scorekursus som en pick up artist.

Ingen af drengene tør rigtig opsøge pigerne, og når en af fyrene så endelig får mandet sig op til det, så er det som regel ved at tage hende på hofterne bagfra og håbe på at hun grinder ham og det er sgu ik en pick up artist værdigt.
På AdamBraff.dk `s Scorekurser, giver de dig derimod redskaberne til at komme af med din nervøsitet, som en pick up artist og opsøge pigerne, snakke med dem som en rigtig god pick up artist, og så udvælge den pige du synes bedst om – og ikke den pige der bare lige byder sig mest til.
At du så vælger at trække en pige med ud på dansegulvet efter du har mødt hende og snakket med hende på diskoteket, det er en helt anden sag. Men hovedreglen er: The dancefloor is for pussies, not for a pick up artist.
Ofte sker det fordi, at det lettest tilgængeligt. Eller fordi, at du er fuld og ikke kan skelne mellem svær acne og rød læbestift. Eller også sker det, fordi dit mindset påbyder dig, at du ikke kan score piger over 6! Men en pick up artist, kan få præcis den pige han vil have!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar